Diensten

Een sterk merk komt niet vanzelf, hiervoor moeten we aan de slag gaan.
Wat hebben we in de aanbieding?

Strategisch denkwerk

Alles begint met een goede analyse. Wie en wat ben jij? Wie wil je bereiken? Hoe gaan we dat doen? Zodat alles steeds consequent is met je merk.

Sterk grafisch werk

Bij een sterk merk, hoort een sterk logo, een herkenbare huisstijl en passende fotografie, aangepast aan de doelgroep die we moeten bereiken.

Websites

Een website moet voldoen aan 3 criteria: hij moet vindbaar, gebruiksvriendelijk én grafisch sterk zijn. We zorgen dat jouw website hier aan voldoet.

Social Media

Jouw klant zit wellicht dagelijks uren op Facebook, Instagram, LinkedIn of Twitter. Hierdoor zijn je klanten bereikbaar, we helpen je hiervan mis(ge)bruik te maken.

Fotografie

Een goede website, geslaagd drukwerk of een opvallende post staat of valt met het juiste beeld. Bij DARVIN hebben we voor elk project wel een geschikte fotograaf!

Event ondersteuning

Heb je een nieuwe zaak, een klantenevent of een opendeurdag? Bespreek het met ons. We geven je raad hoe dit goed aan te pakken en staan je bij voor en tijdens het event.

Drukwerk

Bij DARVIN zorgen we niet enkel voor online reclame. Ook voor het ontwikkelen van jouw drukwerk kan je bij ons terecht. Flyers, naamkaartjes, affiches, bestickering... Het kan!

Nieuwsbrieven

Iedereen krijgt dagelijks meerdere nieuwsbrieven en mailings in hun inbox. Om op te vallen en gelezen te worden, heb je een goed concept nodig en een ditto uitvoering.

Darcave

Pr. Thuysbaertlaan 12B
9160 Lokeren

  +32 (0)9 298 06 96

  info@darvin.be